-->

Pages

07/02/2014

PAPER SHOP OPENINGKävin eilen hypeltämässä kauniita kortteja ja lahjakääreitä Papershopin uuden myymälän avajaisissa, johon sain etanapostilla kutsukortin käsinkirjoitetussa kuoressa. Tuntui aivan erilailla henkilökohtaiselta kaiken sähköpostitulvan keskellä! Liikkeessä huseerasi niin herttainen yrittäjäparivaljakko, josta paistoi oman putiikin tuoma onni pitkän matkan päähän.

Tykkään siitä, että Helsinkiin avautuu tämänkaltaisia pieniä kauniita liikkeitä, kun tuntuu, että useimmiten joutuu lähteä merta edemmäs shoppailemaan vastaavaa. Tai itse asiassa myymälä taisi vain muuttaa paremmalle sijainnille Fredrikinkadulle, mutta syystä tai toisesta tämä putiikki oli minulle uusi tuttavuus. Mitenköhän en ollutkaan törmännyt tähän aiemmin!

Oisin voinut napata mukaani yhtä sun toista, mutta hillitsin himoni ja valitsin vain yhden lompakkoystävällisen lahjapaperin (3,50 €), jonka ajattelin kehystää julisteeksi. Se on tuo kultavalkopalloinen mintunvihreä, joka näkyy neljännessä kuvassa. Tuolla oli monta muutakin seinälle kelpaavaa paperia, eli jos haluaa tinkiä taidebudjetissa, niin kannattaa käydä tsekkaamassa valikoima.

Yesterday I went to the opening of the new Papershop in Helsinki. I got a invitation card via snail mail with a hand-written envelope. It felt so personal in the middle of the daily e-mail flood! The selection includes beautiful cards, art prints and gift wrap papers - I could have easily bought many of them but managed to buy only one paper sheet (the mint one the 4th picture).

20 comments :

 1. Ääh. voi miten ihania juttuja! Juuri sellaisia herkkuja, joita voisi ostaa kaapit täyteen. :)

  ReplyDelete
 2. Voi että sentään miten ihana kauppa! :) Tällaisia kuvia nähdessä tulee vähän haikea fiilis kun täällä länsirannikolla ei kaltaisia ole, ja tuskin on edes tulossa, nyyh! Oikein mukavata perjantaipäivää ja tulevaa viikonloppua sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo tuo on kyllä vähän sääli, että nämä pesiytyy aina tänne etelään. Putiikilla näyttää olevan myös verkkokauppa, mutta ainahan se on ihan eri päästä hypistelemään kortteja ja papruja livenä.

   Delete
 3. Onpas himottavan näköinen kauppa. En ole tästä koskaan ennen kuullutkaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mullekin oli uus tuttavuus, vaikka olivat olleet jo aikaisemminkin Helsingissä.

   Delete
 4. Apuva, siellä on niin monta ihanaa juttua! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nii on! :)) Oli kyllä melkonen karkkikauppa.

   Delete
 5. Hei, mistä teidän kaunis olohuoneen matto on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! House Doctorin mallistoa ja Tukholman Pubista ostettu.

   Delete
 6. Voi hitsit kuinka inspiroivan näköistä. Pääsispä pian käymään!

  -Paula

  ReplyDelete
 7. Ai se olit sinä, joka siinä kauniina hääräsi pöydän ympärillä. Ajattelinkin, että varmaan joku bloggari säkin oot kun kuvia napsit. Oli kyllä ihana kauppa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :)) Kiva, kun tulit kommentoimaan! Poukkelehdin parikin kertaa sun ohi siellä, jäit kans mieleen.

   Delete
 8. hei huippua että se on nyt auki! Pitää huomenna piipahtaa :)

  ReplyDelete
 9. Verkkokauppa auki, pliiiiis :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :)) Verkkokauppa onkin jo auki (osoite alla olevassa kommentissa).

   Delete
 10. Verkkokauppa on auki: papershop.fi

  ReplyDelete