-->

Pages

14/02/2014

WATER GREEN + NATURAL WOODElloksen tilauksen toinen osa saapui muutama päivä sitten lähikauppaan ja kotona paketista paljastui pieni pyöreä palli. Pieni vedenvihreä palleroinen, joka löysi paikkansa sohvan edestä. Tarkoituksena oli joskus muinoin täydentää muuton yhteydessä hankittua Adean sohvapalaa saman sarjan rahiosalla, mutta nuukuuksissani olen liuttanut sen hankintaa jo puolitoista vuotta. Uusi minijakkara käy hyvästä korvikkeesta, vaikka eihän tämä tietenkään kaavailemaani laiskanlinnaa kokonaisuudesta muodosta.

Eikait sitten muuta kuin ihan mahtavaa viikonloppua ja ihanata ystävänpäivää! Täällä on ohjelmassa kaverin ja kaverin lapsosten yövierailua ja tarkoituksena olis myös yllätys yllätys - askarrella, väkerrellä ja vähä muistaa valokuvatakin. Suunnitelmia on taas huomattavasti enemmän kuin aikaa. Voisin mm. ikuistaa tänne viimeisimmät kirppislöydökset, jotka kerkesin tekemään lauantain Kattilahallin reissun jälkeen kierrätyskeskuksesta. Yksi niistä oli taasen jo Instassa, mutta muutama muu odottaa vielä vakan alla. Ja tietty voisi ottaa pallikuvia vähän kauempaa, jotta pystyisitte hahmottamaan paremmin olkkarin uuden kokonaisuuden.

Ja vielä vinkkivitonen: tänä iltana alkaa yhdeksältä Neulojien yö, joka on sekä verkkokaupoissa että kivijalkaputiikeissa tapahtuva häppeninki. En ole ennen tämmösestä kuullutkaan, mutta nyt täytynee olla linjoilla nuihin aikoihin mojovien lankatarjousten toivossa.

The second part of my Ellos order arrived a few days ago, a water green small round stool who found it's place in front of the sofa. Happy Valentine's Day everybody! :)

20 comments :

 1. Kaunis jakkara :) Mukavaa ystävänpäivää

  ReplyDelete
 2. Neulojien yötä meinasin itsekin seurata, tosin se kamppailee nyt pahasti Netflixin kanssa, kun sinne on tullut tänään lempparisarjamme toinen tuotantokausi. Valintoja valintoja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdotus: netflixi pyörimään ja neulojien yö läppärille viereen?

   Delete
 3. Hei, olen tekemässä synttärikutsua ja haluaisin tiedustella fontin nimeä, jota olet käyttänyt ylhäällä otsikossasi eli blogin nimessä? Kiitos jo etukäteen ja hyvää ystävänpäivää! :)

  Marjaana

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Kyseessä on Emily Limen fontti Bombshell Pro. Mukavia askarteluhetkiä!

   Delete
 4. Ihana jakkara! Hirmu söpö :) mulla on menossa blogissa arvonta, käyhän kurkkaamassa :)

  ReplyDelete
 5. Söpöin palli mitä olen vähään aikaan nähnyt! :D Siis oikeasti tosi nätti!

  ReplyDelete
 6. Ihan super-söpö! Alkoi kiinnostaa omaan kotiinkin, sillä meillä olohuoneessa kun on väripilkkuna tuonvärinen seinä... ;)

  ReplyDelete
 7. Voi miten ihana jakkara! Tekisi melkein mieli ostaa itsellekin, vaikka tuo väri ei nyt ehkä ihan mene meidän sisustuksen kanssa yksiin. Mutta niiiin söpö tuo on! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. :-)) Huh, onneksi väri sopi meille, koska en voinu vastustaa.

   Delete
 8. Mitä olet ollut mieltä näistä Elloksen huonekaluista? Ovatko vastanneet odotuksia?
  Elloksella olisi meinaa yksi lipasto mitä himoitsen..:) Mutta tekstiilien suhteen olen useamman kerran joutunut pettymään, joten mietityttää sen lipastonkin kohtalo.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ovat kyllä vastanneet. Odotukset eivät tosin ole olleet kovin korkealla alhaisesta hinnasta johtuen, joten siihen peilaten olen ollut oikein tyytyväinen.

   Delete