-->

Pages

04/03/2014

BLACK & GOLDEN POLKA DOTS
Mietin pitkään laittavani keittiön lyhykäiselle seinänpätkälle tapettia, mutta toisin kävi. Kiinnittelin siihen mustia teippipalloja, jotka ovat kätevästi irrotettavissa seuraavan inspiraatiopuuskan iskiessä. Maalasin lisäksi muutaman molluskan kullanvärisellä akryylimaalilla, tuomaan vähän pehmeyttä kokonaisuuteen.

Pallot olisi voinut tuunata itsekin (äh, nyt kun mietin, niin semmoista liitutauluteippipapruahan mulla olis ollutkin) tai ne olisi voinut tietenkin myös maalata. Halusin kuitenkin päästä helpolla ja ostin valmiin paketin Ferm Livingin tarroja. Kartoituksen tuloksena huomasin, että myös Etsyssä on myynnissä monenmoisia ja värisiä teippipalloja, -sulkia, -sydämiä, -kolmiota, -ristejä ja -tähtösiä. Osumia löytyy mm. hakusanalla polka dot decal. Erityisesti pisti silmään valikoima myyjältä TheLovelyWall, jonka teipeistä nostin muutamia suosikkeja alla olevaan kollaasiin:


I was just about to glue some wall paper to my small kitchen wall but finally just ended up putting some stickers on it. These black polka dots are from Ferm Living collection but you can find some really cool ones also from Etsy. The stickers in the collage above are all from TheLovelyWall shop.

10 comments :

 1. Kiva idea! Kiitos tuosta etsyn linkistä. Olenkin yrittänyt etsiä noita tarroja:)

  ReplyDelete
 2. Hei kiitos, juuri mietin meidän lastenhuoneeseen jotain tälläistä viritelmää, kun emme saa maalata tai tapetoida vielä vuoteen! Joku dekoteippi kyhelmä on pyörinyt mielessäni, mutta tuolta etsystähän saisi helposti valmista....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä vaan, aika kivat valikoimat löyty sieltä hakemalla eri sanoilla. :)

   Delete
 3. ihanan näköistä, ja jälleen kerran hyvö idea! :) Olen lähdössä köpikseen kuukauden päästä ja muisin että sulla oli kiva päivitys aiheesta. Selasin ne äsken läpi ja voi että! Siis se asunto missä olitte niin oli se kyllä niin kiva, etten edes muistanut kuinka kiva. :) Kaupat ja osoitteet otin oitis ylös, osaatko sanoa sisustuskaupoissa missä kävit että minkälaisessa hintatasossa siellä tuollainen pienempi tavara yms printit pyörii? Osaa vähän ajatella kun matkakassaa mietiskelee :) T. satu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Mun mielestä hinnat pyöri suurimmassa osassa liikkeistä hyvinkin kohtuullisissa tasoissa, eli printit 20-100 € ja pikkutavara samoin ihan kohtuuhintaista. Jotkut kaupat kalliimpia, toiset halvempia, hintatason huomaa melko nopeasti astuttuaan sisään. Ihanaa matkaa, ihan varmasti mahtava reissu tiedossa. Köpis oli ihana!

   Delete