-->

Pages

19/03/2014

HAND MADE GIFT FOR A LOVELY BIRTHDAY GIRL


Kävin viikonvaihteessa juhlistamassa ystäväiseni Tiinan synttäreitä ja askartelin päivänsankarille kuvan pastellin värisen pikkutaulun. Hempeitä sävyjä, kultaa ja vähän neonpinkkiä - kombo tuntui niin kovasti vastaanottajan näköiseltä.

Halusin ehdottomasti viedä juhliin jotakin itse tehtyä, sillä ystävyytemme on alkanut puhtaasta käsillä tekemisen ilosta. Ensimmäiset kommentit vaihdettiin muistaakseni aikoinaan Pilvenreunalla-piposta ja sen koomin Oulun murretta on kalakatettu tasaisin väliajoin joko kässäkerhossa, Facebookin chätti-ikkunassa tai jomman kumman tykönä. Ne on näitä "ihan kuin olis aina tunnettu" -juttuja, kun on toisen seurassa kuin kotonaan alusta saakka. Ja tähän vielä piirakan murusia ja yksi sydän. <3 (Tiina on muuten juurikin niin kammottavan ihanan positiivinen ja avoin, miltä blogissaan vaikuttaa.)

Taulun pohjana on käytetty kaksiväristä printtiä, mutta yhtä hyvin tähän olisi voinut käyttää myös erivärisiä kartonkeja. Koristeet syntyivät näppärästi perinteisellä paperin rei'ittimellä.Synttäreistä löytyy lisää juttua Muita ihanian puolelta ja tarkimmat hoksaavat ehkä minun lahjankin siellä vilahtavan. Höyhenkortista tuli, no, tuommoinen spontaanin boheemi, mutta niin on vastaanottajakin, joten ajattelin sen sopivan kokonaisuuteen.

Toivottavasti teillä on edessä kiva päivä! Tänään ainakin täällä siihen olisi erinomaiset edellytykset.

I made a printed art for my friend who had a fun birthday party last Saturday. The gift is made with a two-color print, but just as well I could have used different colored card boards. Pink and golden decorations were cutted with a traditional paper perforator. You can see more pictures from the parties in Tiina's blog Muita ihania.

2 comments :

  1. Suloinen :) voisi kokeilla jotankin samankaltaista omaa kotia piristämään.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos. :) Kiva, jos sait inspistä tästä!

      Delete