-->

Pages

24/03/2014

IT'S BY YOUR SIDE I MAKE MY HOMEUusi viikko ja uudet kujeet, kevätaurinko paistaa ja aamukahvi maistuu ihanalta. Siitä on hyvä lähteä liikeelle! Makuuhuoneeseen on ilmestenyt pieni taulukollaasi ja turkoosia tuntuu olevan juuri nyt vähän siellä sun täällä.

Tämän viikon tavoitteena on koluta kaapit läpi ja saada aikaan mahdollisimman mojova kirpputorikasa. Ainakin muutama valaisin on lähdössä kiertoon ja vaatteitakin taitaa löytyä ihan mukava määrä. Toivottavasti nähdään siellä!

Kirppiksen tapahtumasivu Facebookissa >

The spring sun is flooding in and the morning coffee tastes wonderful. That's an excellent starting point to begin a new week. My goal for next days is to go through my lockers and see what I will take to interior bloggers flea market with me. At least there are a few lights which are ready for recycling. Hope to see you there! You can find the happening from Facebook >

14 comments :

 1. Ihanan valoisat kuvat ja mikä sunnuntai fiilistely karvakaverilla ♥ Ihanaa päivää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jenni! :) Hehe, joo todellakin, itse fiilistelyn maisteri näyttää mallia.

   Delete
 2. Oi miten ihana siilityyny! Varmaan tulee hyvälle tuulelle kun tuota katselee :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä järkyttävän söpö pienokainen. :)

   Delete
 3. Ei vitsit miten suloinen siilityyny! Mistä olet löytänyt?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se löytyi Ellokselta ja oli vielä melko huokeakin. :)

   Delete
 4. Hyvältä näyttää kollaasi! Minä rahtasin eilen kassikaupalla tavaroita kirpputorille, jotenkin aina niin terapeuttista saada kaappeja tyhjemmäksi! Harmi, että etäisyyden vuoksi tuo ensi viikonlopun kirppis jää minulta väliin vai sittenkin onneksi, ettei pääse heti uudestaan täyttämään niitä tyhjennettyjä kaappeja! ;)
  Aurinkoista viikkoa!

  -piia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on tosi terapeuttista ja puhdistavaa! Ihana oli tulla takaisin kotiin niin paljon pienemmän tavaramäärän kanssa. Ja voi että, miten ihania pöytiä oli kaikilla, olisin voinu ostaa muilta myyjiltä vaikka ja mitä! Onneksi maltoin mieleni. :)

   Delete
 5. Makkarin seinälamppu <3 <3 <3

  ReplyDelete
 6. Uutena lukijana kysyisin, mistä ovat nuo ekan kuvan maljakot? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuista vaan itse asiassa tuon pienin on maljakko, sen alkuperää en muista enää, mutta nuo neonkynttilänjalat löytyivät Design Torgetilta.

   Delete
 7. Mistä valkoinen pöytä on? Kiitos vastauksestasi :)

  ReplyDelete