-->

Pages

13/03/2014

RAW WOOD IN KITCHEN


Vaaleat puupinnat kiehtovat edelleen ja edelleen. Olen aikaisemmin tyydyttänyt himoani mm. edukkaalla Ikean porrasjakkaralla (maksaa muistaakseni 8 €) ja uusimpana keittiöstä löytyy puinen talouspaperiteline. Rulla menee tuohon soiroon niin sulavasti piiloon, että kapistusta voi hyvin pitää myös olohuoneessa ruokapöydällä. Paniikin sattuessa on paprut aina käden ulottuvilla. Tämä tarttui mukaan Perobasta, jonne sain vihdoista viimein tuhlailtua viime kesänä saamani lahjakortin.

Aikaisempi valkoinen teline löytyi Arabiasta pienestä design-liikkeestä, jalkaan on raapustettu merkki Design Jani Martikainen. Hauska sekin, en raaskinut heittää pois vaan jätin sen tiskipöydän viereen normaaliin virkaansa.

Vau mikä ilma ja keväinen fiilis, elämän suorastaan sietämätön keveys. Toivottavasti viikonloppuna ei tule talvi takavasemmalta. Ja hei laittaakaapas kaikki kirppisintoiset 5.4. lauantai kalenteriin tai korvantaakse, ollaan puuhailemassa semmoista juttua, josta ainakin minä olen pakahtua innosta. :) Perästä kuuluu tarkempia yksityiskohtia!

Translation coming soon!

20 comments :

 1. Tuo valkoinen talouspaperiteline on merkiltä Majamoo =)

  ReplyDelete
 2. Mulla on myös vaaleiden puupintojen himokausi käsillä, ja tuo kyseinen Ikean porrasjakkara onkin toivottavasti ensi viikolla kotiutettu :) Muutenkin aivan ihanan näköistä teillä. Määkin haluan noin valoisan keittiön!

  Eppu,
  kotonatehtyja.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se onkin mukavan edullinen ja tuo kivaa ilmettä keittiöön! Meillä on tuo palvellut jo parin vuoden ajan ja on aika suttuinen. Pitänee jossakin vaiheessa taitella takkapuiksi ja ostaa uusi tilalle.

   Delete
 3. Onpas kaunis tuo paperiteline! :) Harmi ettei itsellä ole tarvetta.. Jakkara löytyy täältäkin, niin kuin varmaan monesta muustakin kodista..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, joo todellakin. Joka kodin jakkara.

   Delete
 4. Ihan huippu tuo paperiteline! Saa kätkettyä rumemmatkin rullat! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sepä se! Aina jotaki ihmeen kukkasia niissä.

   Delete
 5. Täälläkin vaaleat puupinnat on jotenkin kova juttu nyt. Nätti paperiteline. Perobasta löytyy kyl paljon kaikkea kivaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin löytyy. :) Oli mukava tuhlailla lahjakorttia sinne (tuli ehkä ostettua semmosia juttuja, mitä ei ois muuten ajatellukaan)

   Delete
 6. Olen itse haaveillut tuosta samasta telineestä ja innostuin, kun näin sen Perobassa. Tällä hetkellä tosin pohdin, haluanko sittenkään pöydällä seisovaa telinettä vai tuunaanko roikkuvan mallin itse...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse tuunattu roikkuva malli kuulostaa myös kivalta. :) Lähe sillä!

   Delete
 7. Aijai Kaisa taas osuu ja uppoaa +++ Tuo sävykombo on niiiiiin ihana ja paperiteline aivan ylimainio.

  ReplyDelete
 8. No on kyllä mainion näköinen paperiteline, pistetään muistiin, sillä meillä paperi seikkailee milloin missäkin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On kyllä harvinaisen miellyttävä talouspaperitällinki. :)

   Delete