-->

Pages

17/04/2014

SORT OF PINK VISIT


Kävin tänään elämysmatkalla Hyvinkäällä ja sain luvan napata muutaman valokuvan Tarun kauniissa kodissa. Sort of Pink -blogia pitävä paikallisoppaani kierrätti meidät parilla kirpputorilla ja hirmu sympaattisessa lanka-/askarteluputiikissa. Päivän sato oli ihan mahtava - yksi todella kiva sinertävä lasimaljakko, omenan mallinen vaaleapuinen leikkuulauta, bambulankaa, neon- ja pastellinvärisiä muovailumassoja ja ja... Aijettä! Sormet syyhyää näpertämään!

Erityisesti pisti silmääni ympäri kotia viljellyt taulurykelmät, jotka oli aseteltu suorastaan pettämättömällä sisustussilmällä. Ei liian säännönmukaisesti, vaan justiinsa sillain sopivan rennosti."Tuolla mää asuin useamman vuoden."

Perheen suloinen pikkurouva Moona, 6 kk.


Ja mää kun luulin, että mulla oli ihania käärimispapereita. Voi pyhä jysäys, haluaisin nuo kaikki!Tämä Ikean vaalea puolapuusysteemi näytti kivalta aikuisten makkarissa. Samainen löytyy myös meiltä, mutta häkkyrä ei ole vielä löytänyt paikkaansa (olikin yllättävän suuri, kun sen laittoi kasaan kotona).


Ja lopuksi vielä otos muutamasta tänään löytyneestä kirppariaarteesta. Kiitos Taru, oli niin mukavaa!

Today I did a holiday trip to Hyvinkää and visited Taru's beautiful home. My local guide took me to flea markets and one of the most sympathetic craft store. You can see some of my findings in the bottom picture. Check out Taru's lovely blog Sort of pink.

16 comments :

 1. Voi että on hyvännäköisiä kuvia, aivan ihania!!! <3 Vitsit. Ees taas piti hinkuttaa näitä moneen kertaan. Oot kyllä niin hyvä. :) Ja olihan toki ihana paikka kuvatakin, että ei sen puoleen. Millä kameralla muuten kuvailet nykyjään?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!! :) <3 Ihana kommentti. Ja kyllä vaan, paikka oli melko kuvauksellinen. :) Kamera on Canonin 70D, oon tykänny kovasti!

   Delete
 2. Ihana koti ja niin kauniita kuvia! Kivaa pääsiäisen aikaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin oli, kotoisa ja persoonallinen. :) Samoin sinne kesän aloitusta!

   Delete
 3. Tosi kaunista täälläkin :) ihana pikkunen ;) Tuo Ikean häkkyrä ois varmaan aika jees :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pikkutyyppi oli aivan hurmaava ja killti kuin mikä. Häkkyrä on jees, aika suuri tosin! Ei meinaa löytää vieläkään paikkaa meiltä.

   Delete
 4. Heippahei! Mikä mahtaa olla tuo ihana minttu jakkara? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No moikka! Jakkara on Lagerhausista Tukholmasta löytynyt kapistus.

   Delete
 5. Hyvä te! Onpa muuten aina hauskaa ja mielenkiintoista nähdä toisen ihmisen linssin läpi kotia, josta on jo nähnyt jonkun verran kuvia itse asukkaan kuvaamana! Niin ja hyväistä pääsiäistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on muuten totta! Aina näyttää ihan erilaiselta. Hyväistä kesistä sinne takasin!

   Delete
 6. Kaisa nyt näppäränä flikkana tarttumaan blogistani löytyvään haasteeseen :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi vau, mahtava haaste! Tähän tartun kyllä!

   Delete
 7. Mikähän tuon häkkyrän virallinen nimi on? En löydä sitä Ikean sivuilta vaikka kuinka etsin....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmmm mikäköhän olisi ollut.. se oli Vantaalla uuden Bråkig-malliston kanssa esillepanossa, auttaakohan tämä vinkki etsintää?

   Delete