-->

Pages

23/06/2014

DIY LEMONADE BOTTLE DECORATION + THE FAMOUS PURPLE GARLIC SALAD













Kuvissa juhannusviemisiä viikonlopulta - vanhanajan limonaatipullo, mökkitunnelmaan sopivaa unetustettä ja kaksi takuuvarmaa herkkusalaattia. Suosittelen kokeilemaan, jos sielläkin kaipaillaan vaihtelua iänikuiselle kreikkalaiselle. Nämä tekevät kauppansa aina pohjakaapaisuja myöten.

Vihreän talon violettisalaatti


Retiisejä raastettuna
Valkosipulia pilkottuna pieneksi
Rypäleitä puolikkaina
Maustamatonta jogurttia
Ripaus suolaa

Pehmeä päärynä-aurajuustosotku


Salaattisekoitusta (esim. punamangoldia ja lollo rossoa)
Kurkkua ja tomaattia
Päärynää
Aurajuustoa
Saksanpähkinöitä


Some photos of the presents and food I took with me to the cottage last weekend -  an old-school lemonade bottle, relaxing tea and two salads I've found to be very popular time after time.


Purple garlic salad


Grated radish
Garlic chopped small
Grapes in half
Natural yoghurt
Pinch of salt

Soft pear and blue cheese mess


Salad mix
Cucumber and tomato
Pear
Blue cheese
Walnuts

16 comments :

  1. Replies
    1. Kiitosta Marie! :) Limukka oli niin herkun väristä, että sitä oli mahtava kuvata.

      Delete
  2. Kauniit kuvat ja herkullisen näköiset reseptit, tuli ihan vesi kielelle - pitääkin kokeilla, kiitos!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Ja on kyllä niin hyvät sekotukset, että saat lämpimät suositteluni.

      Delete
  3. Vau mikä pullon koristelu! Tosi söötti :)

    ReplyDelete
  4. Ah tuo pullo, niin kauniiksi tehty! :)

    ReplyDelete
  5. Tuo pullo on kyllä niin herkku, instassa sitä jo ihastelin! <3 Ja molemmat reseptit menee ehdottomasti kokeiluun, nam! :)

    -piia

    ReplyDelete
  6. Aivan mielettömät herkut kuvat!
    Annatko tuohon violettiin salaattin vähän noin summittaisia määriä tai missä suhteessa mitäkin ainetta tulee. Pliis, kiitos!
    Noomi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tsau! Laitettiin yhdellä kerralla nippu retiisejä (semmonen cittarin perusnippu), muutama - oisko ollu 6 - valkosipulinkynttä, rypäleitä ehkä kourallinen ja 2-3 dl jugurttia. Sori näin summittaiset määrät! :DD Seuraavalla kerralla tuplattiin retiisin määrä ja toimi hyvin myös niin, ehkä jopa paremmin. Eli ei voi mennä pilalle!

      Delete
  7. Komppaan edellisiä - tuo pullo kiinnitti kyllä huomiota!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos! Sitä oli hauska väkertää.

      Delete
  8. Kiitos, ohjeesta, kokeilin kuitenkin silleen summamutikassa, mutta näemmä aika samoilla suhteilla. Valkosipulia laitoin tosin vähemmän, raastoin sen retiisien kanssa. Oli kyllä hyvää ja kaunista! Teen toistekin.
    Kiitos!
    Noomi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hyvä! Sillä tarkistin tuon valkosipulin määrän (en ollut itse kokkina tuossa ;) ja liioittelin kuulema. Eli meilläkään ei ollut noin tujua valkosipulia! Tuo on nimenomaan ihanan näköistä ja vieläpä to-del-la hyvää! Kiva, että innostuit kokeilemaan! :)

      Delete