-->

Pages

21/06/2014

FINNISH MIDSUMMER


Tiinan juhannusyön poseeraus.


Juhannusaatto sujahti ystävän uudessa kesäpaikassa grillaillen ja päättyi käsittämättömän kauniiseen auringonlaskuun. Oli ihan pakko pysähtyä kotimatkalla hetkeksi tien raunaan ja napata muutama ruutu taivaasta kameran muistikortille. Harmiksi tunnelma ei aivan täysin välity ylläolevien otosten kautta, mutta voitte kuvitella, minkälainen näky tuo oli eilen livenä! Mukavaa juhannusviikonlopun jatkoa!

We spent Midsummer's eve at our friend's new summer cottage and saw the most beautiful sunset when we were driving back home. Had to stop for a while and take some pics to remember that moment.  

10 comments :

 1. Upeita kuvia! Näistä kyllä välittyy varsin leppoisa juhannusfiilis. Mahtia juhannusviikonlopun jatkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tattista! Leppoisa päivä nimenomaan olikin, siinä osuit naulan kantaan. :) Samoin sinne, tai paremminkin jo seuraavan viikon jatkoa tai koko kesäkuun loppua!

   Delete
 2. Ihania kuva, joista välittyy kaunis tunnelma!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Katriina! :) Mukavaa, jos välittyy ruudun sille puolen saakka.

   Delete
 3. Heippa! Onko se Juhannuslimonadia minkä veit viemisiksi kaverille niin sun oma tekemää? Jos on niin saisiko siihen ohjeen kiitos. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heipsistä! No täytyy kyllä nyt myöntää, että ei. :) Se on kaupan herukka-ruohonjuuri-kuplavettä--> puhtaasti värin perusteella valitsin, mutta makukin oli kyllä kovin mieluinen. Hyvä ja raikas!

   Delete
 4. Replies
  1. Kiitos! :-) Oli ihana keli ja päivä kaikenkaikkiaan!

   Delete