-->

Pages

03/07/2014

NEW PRINTS


Taannoin tekemistäni printeistä yksi korallinen versio on päätynyt myös omalle seinälleni. Toinen uusi seinäkoristus on Maija Loukarin käsialaa ja löytyi Marimekon ja Kiasman näyttelyn myymäläpuolelta kahdeksan euron (!) hintaan. Tuo kuosi ihastutti siinä määrin, että kotiutin samasta sarjasta myös kahvimotin. Juliste on aika hallitseva eikä ole vielä löytänyt paikkaansa, mutta eiköhän sille vielä jokin kolo täältä löydy.

One of my prints that I made for the interior bloggers flea market have ended up to my own wall. Another new art piece is designed by Maija Louekari and was found from the Marimekko + Kiasma Together exhibition that is going on in the museum of contemporary art in Helsinki.

10 comments :

 1. Minä sain vasta äskettäin kehystettyä blogikirpalta ostamani kasettiprintin, ja se on kyllä niin mieluinen! Kiitos vielä siis :-)

  ReplyDelete
 2. On kyllä niin kaunis tuo ylin, korallinen. Onko sitä harmaan sävyissä? Sopisi hyvin toisen printtisi kaveriksi, joka minulla jo on :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ole ainakaan vielä toistaiseksi. :) Kun joku päivä saan kokoelman valmiiksi, niin silloin mahdollisesti eri väreissä.

   Delete
 3. Ihana toi Marimekon printti. Harmi, etten ole myymälöissä tuohon törmännyt. Hintakin oli enemmän kuin kohtuullinen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käsittääkseni tämä onkin vain kesän ajan Kiasmassa myynnissä. Joo, hinta oli kyllä suorastaan outo. :D

   Delete
 4. Oi! Täytyypä suunnitella pistäytymistä kiesmaan. Ihana tunnelma tuossa korallissa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kannattaa pistäytyä, kiva se pikku puoti siinä eteisessä. :)

   Delete
 5. Hei,
  mistä noita sun omia printtejä voi ostaa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niitä ei vielä toistaiseksi ole missään julkisessa myynnissä, eli ihan sähköpostilla tiedustelemalla. :)

   Delete