-->

Pages

18/07/2014

THE MOST BEAUTIFUL SEA I'VE EVER SEEN


Viikko Kroatiassa sai tämän naisen pään aivan pyörälle kaikessa kauneudessaan. Paikallinen vesi oli niin hämmentävän turkoosia ja kirkasta! Suunnittelen parhaillaan pientä Dubrovnik-postausten sarjaa, jonka aloitan näillä merellisillä näkymillä. Toivottavasti tunnelma välittyy hyvin ruudun sinne puolen.
Muistakaa ottaa rakkauslukko mukaan reissulle, mikäli matkaatte Dubrovnikkiin!Voisi kuvitella, että tämmöisellä näkymällä varustettu kahvila olisi tupaten täynnä, mutta rantaviivaa ja sen ympärille rakennettuja levähdyspaikkoja oli sen verran ruhtinaallisesti, ettei istumapaikoista tarvinnut taistella.


Jäätelökuriiri töissään.Hiekkarantojen lisäksi auringossa pystyi lekotelemaan kallioilla, mikä olikin enemmän meidän mieleen. Jotenkin vähemmän turistirysämäistä ja monin verroin eksoottisempaa. Uintikielekkeitä oli toinen toisensa perään, eli tilaa riitti niissäkin hyvin. Olo oli täällä välillä aivan epätodellinen.


En malta odottaa muiden tunnelmien jakamista! Kuvia on muuten _todella_ paljon. :)

We spent a week in the most beautiful Dubrovnik. Water was so clean and turquoise it seemed to be unreal. I can't wait to post more Croatia holiday vibes.


Kurkista muut Dubrovnik-postaukset:
See other Dubrovnik posts:

DUBROVNIK DOGS, CATS ADN OLD TOWN
MY FAVORITE 10 THINGS IN DUBROVNIK

26 comments :

 1. Oi ihana Kroatia ja ihana Dubrovnik! <3 Ja mitä ihania kuvia!
  Lomailimme Dubrovinikissa kuutisen vuotta sitten, ihmiset, tunnelma, maisemat, meri, kaikki siellä on niin ihanaa! Lasten syntymän jälkeen matkakohteet ovat olleet perinteisimpiä rantalomapaikkoja, mutta mieli halajaa koko ajan uudelleen Kroatiaan ja varmasti sinne uudelleen vielä suuntaamme, sekä merelle että sisämaan luonnonpuistoihin, jotka ovat kuuleman ja kuvien mukaan upeita nekin!

  -piia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Luulempa myös, että vielä joskus tuonne tekee mieli takasin, oli sen verran huikea paikka (tai no, nyt jo tekee). Just tässä käyn läpi muitakin kuin merikuvia ja huoooh, mitä rakennuksia ja kivimuureja ja kukkasia ja ja ja... <3 <3

   Delete
 2. Nyt iski lomakuume! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ole kumma! :-) Iskee itellekin uudestaan, kun palaa näihin tunnelmiin!

   Delete
 3. Tuonne pitää päästä, kerrankin muuallekin kuin Italiaan vaikka niin ihana paikka onkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lämpimät suositteluni. :) Tosin ruokapuoli ei ollut hääviä - varsinkaan Italiaan verrattuna.

   Delete
 4. Minä tein tänä kesänä jo kolmannen reissuni Kroatiaan, Hvarille. Kroatia on kaunein paikka maan päällä. Montenegro tulee hyvänä kakkosena. Ah! Ja upeat kuvat sinulla taas.

  http://muotoseikka.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuohon on helppo yhtyä, oli niin henkeäsalpaavia maisemia! Täytyypä laittaa Montenegro itsellä korvan taakse, kiitos vinkistä!

   Delete
 5. Onpa ihanan näköistä, ja tosiaan niin kirkasta ja turkoosia vettä! Kroatiaa onkin kyllä kehuttu ja suositeltu. Ehkäpä jonain päivänä... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muiden hehkutuksen perusteella mekin tehtiin kohdevalinta. :) Laita hautumaan!

   Delete
 6. Nyt mä teen johonkin kalenterin nurkkaan listan paikoista johon haluan vielä matkustaa. Tää menis näiden kuvien perusteella jo ykköseksi!
  Ihanat maisemat, ja tuo vesi! Uskomaton!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ootappa, kun julkaisen vielä lisää muita kuin merellisiä kuvia! Koko paikka oli jotenki ihan satumainen. :))

   Delete
 7. Uuh, onpa tosi kaunista!!! Upeita maisemia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin oli, kyllä ihan huippasi välillä!

   Delete
 8. Minun tyttäreni oli Kroatiassa keväällä ja pakko on todeta,että kaunista siellä on. Nyt varsinkin kun vielä näkee lisää tämmöisiä upeita kuvia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuosta kauneudesta on moni melkoisen samaa mieltä. :) Olo oli välillä kuin Disneyn sadussa.

   Delete
 9. Kolme vuotta on matkasta Splitiin, aivan liian kauan siis. Muuallekin tuonne olisi selvästikin päästävä. Ihania kuvia, Kaisa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Splitissä olisi mahtava päästä käymään! Sinne sitten joskus...

   Delete
 10. Kroatiakuviin ei kyllästy koskaan. Se maa on tehnyt muhun todella suuren vaikutuksen. Splitistä mä en välittänyt ihan niin paljon, kun Dubrovnikista. Korculalla oli ihanaa, oli symppis pikku paikka. Mutta Hvar + Palmizana - ne vei mun sydämmen. Upeita paikkoja koko maa siis täynnä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai kauhia mikä määrä sulla tulee roskapostia. Mulle on tullut sähköpostilla pelkästään tänään tän viestin kautta 23 anonyymin englanninkielistä spämmiä, kun oon laittanut tuon "notify me".

   Delete
  2. Voi vitsi, oot jo toinen, joka sanoo samaa! Ja ne ei siis tuu mulle ollenkaan, se on joku spämmihomma. Nyt täytyy viimein laittaa tästä Googlelle viestiä... :((

   Delete
  3. ...ja kiitos kun ilmotit! :) <3

   Delete
  4. Sama homma! Onpahan jotain eloa munki postilaatikossa :DD

   Delete
  5. Mulla on blogissa aiemmin sama homma. Bloggeri suodattaa ne suoraan roskapostiin, eli ei näy blogin pitäjälle, mutta tulee lukijoille läpi. Mä en keksinyt muuta ratkaisua, kun estin kokonaan anomyynin kommentoinnin. Nyt ei tule. Anonyymejä kommentteja tuli muutenkin vuoden aikana vaan muutamia ja ne ketä ei oo rekisteröityneitä lukijoita, kommentoivat fb:ssa. Tietty riippuu lukijakunnasta toimiiko näin.

   Delete