-->

Pages

22/08/2014

FALL = FAVORITE SEASONOlen ehkä yksi niistä harvoista, joka ei aivan kamalasti harmittele kesän loppumista. Jostakin kumman syystä syksyllä on aina niin omituinen kutina mahanpohjassa (joskus olen tästä muistaakseni täällä aikaisemminkin kirjoitellut). Voin haistaa uusien koulukirjojen ja kumien tuoksun vieläki nokassani. Lämpimämmät vaatteet - syystakit, pipot ja tuubihuivit - on niin mukava ottaa taas käyttöön ja entäs koti! Sinne tulee aivan toisenlainen tunnelma, kun illat pimenee ja voi pyörähtää viltin alle kynttilän valossa, takan loimusta puhumattakaan.


Syksyisin on myös mukavia tapahtumia paljon, kuten Taiteiden yö (johon en kylläkään tänä vuonna osallistunut), Habitare, Design Market ja tänä syksynä erityisesti meidän kirpparimyyjäiset, joita odotan jo nyt. Aa, ja Taikin joulumyyjäiset! Voeee, sinne on taas aivan ehdottomasti päästävä. Kävin jo kuikuilemassa tulevaa päivämäärää, mutta sitä ei oltu vielä laitettu julki. Ilmoittelen asiasta täällä, kunhan tieto tupsahtaa ilmoille. Täällä vähän tunnelmia tapahtumasta viime vuodelta.


Ja joulu, aijai! Vuoden paras juhla ja ihanin odotus. Kuulutteko muuten siihen joukkoon, joita blogimaailman yliaikainen jouluhöpötys ärsyttää vai oletteko menossa täysillä mukana? Itsehän kuulun tähän viimeisimpään kastiin, vaikka valmistelut monesti jäävätkin aika onnettomiksi lopulta. Mutta hengessä mukana kuitenkin.For some reason I've always liked fall even more than summer. I can still smell new school books and rubbers and can't wait to wear warmer clothes after a "long" time (well, it's not THAT long in Finland) - and what about the atmosphere at home! There will be so very different feeling when the evenings get darker and it is possible to enjoy candle light again.

16 comments :

 1. Olen aivan innoissani syksystä. Ehkä tuo sademäärä, joka nyt kaatuu niskaan ei niin houkuta, mutta kyllä nuo helteet saivat jo mennä. Olin jo ihan puhki siihen paahteesee. Minusta on tullu pikkuhiljaa syksyihminen. Rakastan pukeutua villasukkiin ja ja hörppiä kuumaa teetä ja käpertyä sohvalle. Tai sitten lähteä pihalle raikkaaseen ja hapekkaaseen syysilmaan. Ihan parasta ja niin energisoivaa. Ja kyllä täällä odotetaan joulua innolla. Minullakin jää suurin osa valmisteluista haaveeksi, mutta odotusta ja jännitystä piisaa ja nautin odottavasta tunnelmasta. Ihanat kuvat ja fiilis sinulla siellä =) Oikein ihanaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oot siis ihan samanlainen syksyfiilistelijä! :-) Samoin sinne mukavat viikonloput!

   Delete
 2. Where is the striped bed linen from? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Those are from Ellos. :) I'm not sure if they still have them in assortment (bought them already a while ago).

   Delete
 3. Sama juttu täällä. Ihanaa kun kesä menee ja syksy tulee. Siinä on jotain taikaa. En tainnut koulun alkua ikinä innolla odottaa sitten alaluokkien, mutta joka syksy mä jotain odotan. Ehkä sitä tunnelmaa, inspiraatiota. Kummatkin se aina tuo mukanaan. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo tuo on just tuo selittämätön odotuksen kutina! Ja tosiaan, inspiraatiot, niitäkin tulee enemmän syksyisin. Odotan jo viikonloppua, että pääsee taas uppotumaan askarteluihin ja käsitöihin!

   Delete
 4. Mäkin rakastan syksyä! Sateen jälkeinen tuoksu, lämmin viltti, paksu huivi ja pipot - parasta syksyssä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. <3 Tuo tunnelma. Ajateltiin juuri kotona, että voisi käristää kohta makkaraa takassa. Voi veljet, kuinka ihanaa.

   Delete
 5. Täälläkin syksyn rakastaja ilmottautuu, kuvailusi syksyn parhaista hetkistä osui ja upposi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei meitähän on monta täällä! :) Onneksi on monta vuodenaikaa, niin voi aina uppoutua eri tunnelmiin.

   Delete
 6. Eksyin blogiisi etsiessäni apua otsikoiden ja päivämäärien keskittämiseen ja ihana ulkoasu koukutti joten selailin vähän lisää.. Kuvasi ovat ihania, ulkoasu kaunis ja teksti niin sujuvaa ja helposti luettavaa! Ahh, blogi mun makuuni. Sait lukijan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. <3 <3 <3 Voi miten ihanasti sanottu, tuli hyvä mieli! Tervetuloa seuraamaan! Ompa sulla hieno banneri! Hyvältä näyttää!

   Delete
 7. Minäkin kiinnitin huomiota uutenen ilmeeseen! Ihana tuo karhuotsikko ylhäällä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heii, kiitos! :) Vähän pientä syyspäivitystä teki mieli tehdä. Mukava, että on mieluinen muutos.

   Delete
 8. Mä kyllä tykkään myös syksystä. Ja talvesta, keväästä sekä kesästä. :D
  Ollaanhan me onnekkaita että meillä on ihanat neljä vuodenaikaa.
  Ja täällä alkaa aina juhannuksesta joulun suunnittelut ja joulusta juhannuksen suunnittelut. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ollaan! Vaikka sydäntalvi saisikin olla mun makuun vähän lyhyempi, esimerkiksi voitais pamauttaa tammi- ja helmikuut pois kalenterista kokonaan. :)

   Delete