-->

Pages

12/08/2014

MY HOLIDAY SOUVENIRS


Kesän reissuamiset on nyt pulkassa ja mukava Suomi-arki hurmaa taas ihan uudella tavalla. Kävimme moikkaamassa kaveripariskuntaa Australiassa ja pääsimme erinäisten sattumusten kautta menomatkalla tutustumaan myös päiväksi Osakaan. Menolennot oli ylibookaattu ja suostuimme vapaaehtoisina matkaamaan vasta seuraavana päivänä ja viettämään päivän Japanissa. Matka jatkui Brisbanesta vielä kuuden tunnin lennolla Samoan saarille, jossa vietimme leijonaosan matkastamme. Hurautimme takaisin Aucklandin ja Hong Kongin kenttien kautta, joten passiin tuli tältä kesältä merkintöjä Japanista, Kiinasta, Australiasta, Uudesta-Seelannista, Samoalta ja aikaisemmin Kroatiasta. Lentokilometrejä karttui kaikkiaan 42 700! Siinä samassa puhkesi aivan mahdoton rakkaus Suomea kohtaan.  Ihan parasta olla ja asustella täällä päin palloa (vaikka Brisbane olikin varsin hurmaava)!

Reissusta tarttui erinäisiä tuliaisia matkaan, mm. sisustuslehti Uudesta-Seelannista, laukku osakalaisesta tavaratalosta ja koruja Brisbanen markkinoilta. Vieläkö jaksatte yhden postauksen verran reissukuvia vai joko lomapostaukset tulevat korvista ulos?

Here's some of my holiday souvenirs from our trip to Australia and Samoa. It's so good to be back home again! 

18 comments :

 1. WOW a trip to Australia and Samoa...love those things...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samoa was so exotic and Brisbane... just loved the city!

   Delete
 2. Anna tulla vaan matkakuvia :) Ihana toi satchel!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tarttui mukaan Osakasta tavaratalon alesta!

   Delete
 3. Aaaa en kestä, liian ihania juttuja! Ja kyllä kiitos matkakuvia ja paaaljon, toivoo eräs kaukomatkakuumeisena riutuva.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ouukhei! Hitsi kun sais vielä aikaiseksi purkaa muistikortit!!

   Delete
 4. I love Topshop's nail polish bottles; they're too cute! I picked up some of their makeup products when I was staying in Kensington.

  ReplyDelete
  Replies
  1. That's so true.. I wanted to buy them all. :D

   Delete
 5. Heippa! :) Sori jos vaivaan mutta tietäisitkö miten tuosta blogi pohjan ympäriltä saisi nuo reunat pois (http://esteratsastajana.blogspot.fi/)? kun piti laittaa vain gadgeteille reunat mutta sitten tuli pohjankin ympärille. Kiitos jos voit auttaa ja en tiedä lähentinkö tämän kommentin jo sulle mutta varmistan viellä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Voit tehdä niin, että otat kaikki reunat pois ja lisäät ne sen jälkeen yksitellen jokaiselle gadgetille. Vähän hommaa, mutta sillä lailla sen ainakin saa. :)

   Delete
 6. Hei! Sun kuvat on superkauniita reissupostaukset niiiiiin ihania, tulee lomaisa fiilis. Eli kun kysyt, niin ainkin täällä jaksan katsella niitä niin paljon kuin jaksat tehdä ; ) Tervetuloa takaisin arkeen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ihana kommentti, kiitos! Voi hitsi, miten ihanalta tämä arki tuntuukin.

   Delete
 7. KYLLÄ lomakuvia pallon toiselta puolen aina jaksaa katsoa! ...postausta kovasti ootellaan:D Kivoja ostoksia olit tehnyt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Täytyy laittaa lomakuvat vielä eetteriin siis. :)

   Delete