-->

Pages

11/09/2014

NEW CREATIONS FOR SATURDAY'S FLEA MARKET
Marmoripallukkasavotta alkaa lähentyä täällä loppuaan, kohtapuoliin on nimittäin viimeisetkin riipukset pussitettu lauantain kirpputorimyyjäisiä varten. Facebook-eventin mukaan Pasilan Veturitalleille on tulossa ylihuomenna hullu kööri viettämään syksyistä lauantaita, ihan mahtavaa!
Suoritan tässä vielä pientä arvontaa sen suhteen, mitä uusia kuvajaisia otan mukaan. Yllä muutamia luonnoksia: mm. toivottuja kettuperheitä useammalla pienokaisella sekä korallin väriset avaruusrappuset. On kettuhahmotelmaa jos jonkinmoista ja yksi kappaletta jääkarhuja. Jos halajatte, niin voitte vaikuttaa tähän päätökseen toki kommenttilootan puolella! Mukaan lähtee joka tapauksessa tässä keväisessä postauksessa näkyviä jo olemassa olevia printtejä ja kortteja - näitä uusia sitten muutamat täydentämään valikoimaa.

Some new creations that I will take with me to interior bloggers flea market next Saturday.

14 comments :

 1. OO, miten hieno karhu! Tulisin ja ostaisin, jos ei oltais niin kaukana. Dämet.

  ReplyDelete
 2. Kovasti kiinnostaa, että mitä helmet kustantaa?
  Itsehän en pääse mukaan, mutta monessa bogissa näitä näkee - tosin missään ei ole hintoja mainittu tuotteissa :D Olisi ollut kiva, kun olisi hieman annettu hinnoista osviittaa!

  Kauniita tekeleitä kaikki ja ja varmasti kaupaksi menevät...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia, toivotaan että menee! Hinnoitteluprosessi on edessä vielä illalla tänään. :)

   Delete
 3. Oi aivan ihania tekeleitä!!! Itse kanssa olen estynyt tulemaan paikan päälle muitten kiireiden takia,mutta kovasti kiinnostunut noista marmorihelmistä :) Onko ne puuhelmiä,olisi kiva saada diy ohjeita,jos ne on itse tuunattuja...toki ostohalujakin löytyy ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Helmet on Fimo-massoista valmistettu, eli lähempänä keramiikkaa. :)

   Delete
 4. Ihanat nuo kaulakorut, erityisesti tuo jossa on korallinväriset pallerot sekä kultainen pallero. Huomenna olisi tarkoitus pyörähtää tuolla tapahtumassa, katsotaan jos tuo kaulakoru löytyy vielä pöydältäsi :) Ovatko nuo myymäsi tuotteet minkähintaisia?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitti, se on yksi omiakin suosikkeja. :-) Hinnat ovat vielä päättämättä, täytyy suorittaa se homma vielä iltapuhteina tänään.

   Delete
 5. Love the black and white ones...hope you have a great market day!

  ReplyDelete
 6. ketut on ihania, ne on vaan kovin samalaisia kuin project lifen korttisarjassa (5th & frolic sarjan: https://img0.etsystatic.com/021/0/5609276/il_570xN.483608280_euxe.jpg )
  mutta siis ihana asia! lisää kettuja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuntuu kyllä nyt vähän kaukaa haetulta, uusi tuttavuus tämmöinen korttisarja tyystin. Mutta siitä ollaan samaa mieltä, että ketut on ihania!

   Delete
 7. Ooh, onpa kauniita koruja! Vitsit, kun pääsen tulemaan vasta iltapäivästä. Toivottavati noita ihanuuksia on silloin vielä jäljellä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Onneksi kerkesit saamaan omasi. Olikin ihan sun näkönen <3

   Delete