-->

Pages

19/09/2014

NEW PRINTS BY HANNA-RIIKKA HEIKKILÄ


Käväisin tällä viikolla ihmettelemässä Fredrikinkadun Paperikauppaan avattua Hanna-Riikka Heikkilän Syys-näyttelyä. Tässä tunnelmia avajaisista keskiviikolta.


Taiteilija omassa elementissään eli leveä iloinen hymy kasvoillaan.

Myös yksi kappaletta pilkullisia printtihaita bongattu paikalta.

"Ala-asteella sain jälki-istuntoa, koska piirsin vessan seinään. Taisi olla Karvisen kuva. Äsken piirsin ihan luvan kanssa Papershopin seinään. Esillä julisteita ja kortteja meikäläiseltä. Tervetuloa!" (Luvaton lainaus Hanna-Riikan Facebookista)


Syys-näyttely ja Hanna-Riikan printit ovat esillä/myynnissä Papershopissa marraskuun 3. päivään saakka. Samaisia tuotteita löytyy myös söpöstä Kanelikaupasta.

I went to talented Hanna-Riikka Heikkilä's Syys-exhibition opening this week. You can find these lovely prints and cards from Papershop in Helsinki until 3rd of November or from cute online store Kanelikauppa.

16 comments :

 1. En ole koskaan ennen papershopista kuullutkaan, nyt hävettää hiukan myöntää graafisen alan ihmisenä... Tälläiset printit ovat se syy, miksi rakastan paperia ja ylipäätään koko painoalaa. Harmi vain, että suuri yleisö ei meinaa ymmärtää tälläisen päälle. Nyt tuli taas yksi syy lisää käyttää veturin tarjoukset hyödyksi ja lähteä etelä-suomeen :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sää kyllä tykkäisit taatusti tuosta putiikista! :) Laita listoille, mikäli matkaat tähän suuntaan.

   Delete
 2. Replies
  1. Huomasin! Tiesin, että ne on just Hanna-Riikalle passelit :)

   Delete
 3. No on kyllä niin ihania, että!! Harmitti, etten päässy katsomaan, mutta vielä ehtii! Ja Hanna-Riikka näyttää ihanalta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on ja näyttää. :) Shoppailin tuolta parit kortit ja printit kotiinviemisiksi.

   Delete
 4. Iik, ihania printtejä!! Hei saanko kysyä neuvoa yhteen asiaan. Sulla kun on tuo mainos tuolla bannerin yläpuolella niin miten sait sen keskelle sivua? Mulla on se paikka siellä, mutta ne menee aina toiseen reunaan sinne ylös :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. On kyllä, aivan mahtavia. :) Siirrään ne html:ssä oikeille paikoilleen (eli tuota mainoswidgettiä vaan komentamalla keskemmälle). :)

   Delete
 5. Wow! You take beautiful pictures! Love your style. So grateful I found your blogg. Looking foreward to follow you! Hugs from Beate Bauer in Norway.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh, thank you! <3 How nice things to say. Hugs back!

   Delete