-->

Pages

24/10/2014

BIOWASTE BAG IN USE AGAIN


No niinhän siinä kävi, että toissapäiväisellä Ikean reissulla orastava joulumieleni otti niskaotteen ja nyt kotia koristaa pieni kuusi sekä kohta valkoiseksi puhkeava amaryllis. Olipa valikoimaan ilmestynyt myös hauskat nahkaremmiset peltipurkit, jotka myytiin tuommoisena kahden settinä. Yritin moisen heräteostoksen jälkeen suunnata suorinta reittiä kassalle, mutta helppoa se ei ollut pursuilevan jouluhärdellin keskellä. Selvisin kuin selvisinkin loppumetrien koristemerestä ainoastaan yhden paperirullan verran köyhempänä.


Kasvit saivat ympärilleen nopeasti valmistuneet paperiruukut - amarylliksen siirsin lisäksi muovista lasiseen purkkiin. Biojätepussi on tähän tarkoitukseen aivan mainio pussukka (tosin kuusta ei voi nyt asetella keskilattialle, sillä haluan pitää takaosan Pirkka-tekstit piilossa). Sama kikka oli käytössä myös viime vuonna joulun alla, tosin hieman koristellumpana versiona.


Papereista raidallinen on ostettu Ikeasta jo jonkin aikaa sitten, niitä tosin taitaa olla vieläkin valikoimassa. Biojätepussiin käytetty koristepaperi on Granitista.


I stopped in Ikea this week and couldn't help my self with all the Christmas stuff.  I still don't have that many nice flower pots so I used some wrapping paper and a biowaste bag instead, just like last year.

13 comments :

 1. Onpa ihana tunnelma! Meinasin itsekin viime viikonlopun Ikea-reissulta napata tuollaisen kuusen, mutta jätin sittenkin vielä kauppaan. Mutta jäipä vielä vähän houkuttamaan... No, ehkäpä mä vielä ehdin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu kyllä tässä vielä ehtii! Mutta marraskuussa pitää kyllä jo olla! :DD

   Delete
 2. Kivat kuvat! Pussit on ihanat, samoin tuo pikkukuusi. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :) Tykästyin tuommoiseen viime talvena ja pitihän se heti saada samanmoinen.

   Delete
 3. Niin yksinkertaista ja niin kaunista! Mukavaa viikonloppua! x

  ReplyDelete
 4. Hurmaavaa!
  Nauti joulun hiipivästä tunteesta ja korillinen lämpöä vielä täältä oliivipuun katveesta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Susanna! :)) Samoin sinulle, vaikka et taida lämpöä hirveämmin lisää sinne tarvita. :D No joulumieltä ainakin!

   Delete
 5. Kaunista! Itsellä on joulumieli vielä ihan hakusessa, tuntuu, että joulu siintää jossain hyvin kaukana tulevaisuudessa. Mutta ensi viikollahan on jo marraskuu ja siitä ei ole enää pitkä matka, eli kohtahan sitä varmaan jo voisi uhrata ajatuksen ja pari asialle... Kääk.

  Haastoin sinut bongaamaan värejä kauniista kodistanne:
  http://talopihkala.blogspot.fi/2014/10/five-colors-green.html#.VEu7wRZ-WSo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Äh, linkin siis piti olla tämä:
   http://talopihkala.blogspot.fi/2014/10/five-colors-steel.html#.VEu95RZ-WSo

   :)

   Delete
  2. Kiitos haasteesta! Tämä ei ollutkaan minulle saakka vielä rantautunut! Täytyy tarttua tuumasta toimeen.

   Delete
 6. Ihanan jouluista! Mää yritän jo miettiä joulukalenterin askartelua/väsäämistä.. oisko sulla mitään ideoita? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hitsi! Yhtä mallia jo lähdin virittelemään, mutta idea ei ollutkaan kovin toteutuskelpoinen. :D Eli mielessä on ollut! Ehkä pitäisi vielä koittaa punnertaa marraskuun puolella uudestaan!

   Delete