-->

Pages

19/10/2014

DRINK COFFEE FROM YOUR FAVORITE CUP


Rupesin postailemaan meidän tämän viikonvaihteen aamumenoista ja huomasin samassa, että joka kuvaan oli eksynyt joku löytö kirppareilta. Tässä otoksessa se on tuo kaffilusikka, josta tykkään ihan hirveästi. Ostospaikkana Kyläsaaren kierrätyskeskus Helsingissä.


Tämän kuvan perusteella voisi luulla, että tarjoilin eilen aamiaisvieraille brunssintynkää, mutta ei. Kannoin nämä vaan tällä leipälapiolla makuuhuoneen puolelle ja murustelin tyytyväisenä lakanat täyteen voitaikinahiutaleita. Selailin tietokonetta, ryystin ison motillisen kahvia ja tuhosin siinä samassa neljä taikinaisen lämmintä sarvea (kuvitelkaa tähän vielä joku possuemoticoni).

Taustalla näkyvä hailakan vaaleanpunainen Pentikin margariinirasia löytyi perjantaina Tikkurilan Kontista 3,5 euron hintaan. Vihdoinkin punakeltaiselle Voileville jotakin suojusta. On nimittäin sen tuotteen kohdalla harjoitettu harvinaisen kiljuvaa pakettisuunnittelua.


Tänään ajattelin... en tehdä mitään! Tai ainakaan mitään ennalta suunniteltua. Ehkä askarrella, vähän valokuvata ja rapsutella kissaa.

Ja kissasta pääsen kätevällä aasinsillalla viimeisen kuvan kirpparilöytöön eli tuohon kuninkaantuoliin, jonka meidän Tassumies on ottanut haltuunsa. Voitte kuvitella, kuinka kiehtova korituolin suojainen koppa on tuommoiselle häntäheikille, etenkin pörröviltillä ja tyynyllä varustettuna. Löhösija on vieläpä olohuoneen ikkunan edessä, joten verhot vain auki ja Tassumies-TV on päällä. Tämä löytö tuli vastaan Koivukylän Kierrätyskeskuksen ulkopihalla Vantaalla.

Some random pics from this yesterday morning. Has been so relaxing weekend so far with no actual plans at all.

8 comments :

 1. I love the details :) and sometimes laid back weekends with no plans are the best :) ...

  I kindly invite you over my lifestyle blog:
  http://lifewithiulia.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. You have such a nice header in your blog! Thanks for invitation! :^)

   Delete
 2. Croissantit on ihania. Joskus.. joskus niitä pitää mutustella, itse viimeksi parisen viikkoa sitten :)
  Joo voipakettisuunnittelijat ei ota huomioon sisustustrendejä, se on kyllä ihan totta:))). Terkkuja kissalle!
  t
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos terkuista, välitetty! :) Kyllä, croissanttien mutustelu on viikonloppujen lempipuuhaa.

   Delete
 3. Ihania löytöjä! Meidän rakenteilla oleva talo valmistuu keväällä ja mä joudun töin ja tuskin pitämään itseni vielä kierrätyskeskuksia kiertelemästä. Juuri löysin Peroban nettikaupasta aivan täydellisen kierrätyspuusta valmistetun ruokapöydän, mutta ei vaan voi vielä tilata. Ihan ei mahtuisi tänne pieneen väliaikaiskämppään :) Mutta kiitos inspiraatioista, blogisi on ihana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi vitsi tuo vaihe on ihana!! Kun saa vaan haaveilla ja suunnitella uutta. Tsemppiä raksalle loppuvaiheisiin!

   Delete
 4. sometimes having no plans is the best plan. A calm coffee is a great plan for me.

  ReplyDelete