-->

Pages

31/10/2014

MY FAVORITE SPOT IN OUR HOME - PUNAISEN MATON PAIKKA


No niin, vihdoin täälläkin päästään jo useammassa blogissa kiertäneet haasteen pariin. Ajatuksena oli leikkiä hetki Suomen kauneinta kotia ja asettaa punainen matto oman kodin lempikohtaan (kiitos haasteesta Hunajais-Riikka ja Luumutar-Sanna). Meiltä kyseinen spotti löytyy keskellä taloa seisovan takan edestä.


Ja vuorossa seuraa pieni kierros takalta päin tarkasteluna, alkaen oikealta makkarin ovilta ja päätyen keittiöön.


Toinen mahdollinen paikka olisi löytynyt askarteluhuoneesta, mutta valitsin kuitenkin tämän kodin valoisimman paikan, josta pystyy tähyilemään moneen suuntaan. Heitetäämpä haaste eteenpäin Mintulle Mami go go:hon, Rillikselle Kotipalapeliin ja Nakulle Bambulaan.

Riikka and Sanna challenged me to show which is my favorite spot in our home. I chose the small space in front of our fireplace - it is the brightest spot from where you can see several corners of our home. Thank you girls, I throw this challenge forward to Rilla, Naku and Minttu.

23 comments :

 1. Ihania, rentoja kuvia. Jäin miettimään, että mikä fiilis mulle tuli kuvista. Sitten tajusin, nämä ei näytä olevan suomalaisesta kodista. Tykkään suomalaisista kodeistakin, mutta ehkä meiltä puuttuu usein sellainen rentous, mikä teillä näyttää olevan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, jännä kuulla toisten ajatuksia! Ja kiitos, olipa kauniisti sanottu rentoudesta, semmoisesta sisustuksesta juuri tykkään. Elämänmakuisesta kodista. :)

   Delete
 2. Näyttää todella kauniilta! Ihanasti olet yhdistellyt puuta sisustukseen ja tuo tunnelmavalojuttu on upea.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nipsu! Puiset jutut tuovat hirmuisesti kotoisuutta muuten melko vaalean sisustuksen keskelle. Tunnelmavalohässäkkä on nakuteltu raksan jämäpuista. :)

   Delete
 3. Just huomasin, että meillä on samanlaiset olkkarin matot! :) Teillä vain kuviointi näyttää kovasti vaaleammalta. Kotinne on kyllä niin kaunis.

  ReplyDelete
  Replies
  1. HAHAHAHA nyt repesin!! Se johtuu siitä, että Tassumies on mieltynyt oksentamaan juurikin tuon maton päälle ja olen jynssännyt sitä terassilla juuriharjan ja mäntysuovan kera. :D Mustat haaleni kertaheitolla.

   Delete
 4. Kaunista, viihtyisää, valoisaa ja riittävän väljää- ihanan ilmavaa!
  Ja takka♥

  ReplyDelete
 5. Teillä on ihanan kotoisaa. Ton mahtavan ison sohvan oon missannut kokonaan. Ompa kutsuva :) Miten ihmeessä ootkin saanut noin hyvän valon kuviin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai oot! Kiitos. :-) Tuohon tulee melkosen paljon luonnonvaloa isoista ikkunoista, joten oikea ajoitus ja verhot ylös! :)

   Delete
 6. Kaunis koti - mistä tuo ihana senkki/lipasto telkkarin alla ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Taso on löytynyt Helsinki Second Handistä.

   Delete
 7. On teillä vaan niin hurjan kaunis koti. Panee huokailemaan :)

  ReplyDelete
 8. Tosi kaunista Kaisa, ja hirmu hyvät kuvat oot taas ottanut. Mun silmä tykkää käydä teillä. Mikään ei häiritse, voi vain katsella ja nauttia rennosta menosta. Nudesävyt, oi. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Silja, sää kommentoit aina niin kivasti 😊

   Delete
 9. Mistä tuo olohuoneen vaalea matto mahtaa olla peräisin? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on Tukholmasta Pub-tavaratalosta ostettu, mutta siis House Doctor -merkkinen (ja muuten vaalentunut pestessä vs. alkuperäinen).

   Delete
 10. On kyllä upea koti ! Tuo sohva on kyllä melko puoleensa vetävä... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Elisa! Se on, myös livenä! :-)

   Delete
 11. Your cat blends into the decor perfectly <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D True! My favorite piece of furniture. <3

   Delete