-->

Pages

05/10/2014

SUNDAY PHOTO SHOOTS


Sanoisin, että tänään on ollut melkosen mahtava syyssunnuntai. Kahvia vällyjen välissä pitkään ja hartaasti hörppien, puoliltapäivin rakkaan ystävän luokse brunssille ja loppuiltapäivä pientä stailausta ja kuvaamista kotona. Tykkään kovasti itsekin emännöidä ja laittaa vieraille pöytää koreaksi, mutta voi vitsit, miten mukava oli tänään läsähtää laiskoitellen valmiiseen pöytään. Lämminsavulohta, sienipiirakkaa, fetasalaattia, juustoja, suklaakeksejä ja rahkapiirakkaa. Muiden muassa. Huhhuh, kiitos Naku vielä!


Kameraan tallentui pitkästä aikaa ruutuja meidän keittiöstä - ryhdyn seuraavaksi koostamaan kuvasaaliista postauksia ensi viikolle. Hassua, kun tuntuu, että vastahan tuota kuvasin, mutta viimeksi keittiö on tainnut vilahtaa blogissa kokonaisuudessaan melkein vuosi sitten. Aika vyöryy!


Ainakin nämä Ferm Livingin mustat tarrapallot ovat ilmestyneet seinään tuon viimekertaisen kuvaussession jälkeen. Maalasin aikoinani muutaman palloista kullanvärisellä akryylimaalilla, mutta nuo tekeleet ovat nyt alkaneet nauraa. Eli en suosittele, vaikka kivalta näyttävätkin mustien pisteiden joukossa. Palataan uusiin keittiötunnelmiin seuraavissa postauksissa!

Today was such a perfect Sunday - coffee in bed, brunch with dear friends and some styling and photo shoots at home after that. I took some pics of our kitchen after almost a year - you'll see more of them here next week!

4 comments :

 1. Kiitos Ihanat, kun pääsitte tulemaan!

  ReplyDelete
 2. Ihanat nuo puuhelmet mistä ne on hankittu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos en aivan väärin muistele, niin joko Lagerhausista tai Tigerista. Pannunalunen on jo sen verran iäkäs, etten muista ostopaikkaa, mutta jostakin tämmöisestä tilpehöörikaupasta se oli.

   Delete