-->

Pages

04/11/2014

BLACK & WHITE GIFT FOR OUR NEW NEIGHBOR

Tämmöinen haukotteleva nöpönyytti tupsahti vastikään meidän vierusnaapuriin. Kaivelin ensitapaamiseemme lahjakaapista mustavalkoisen paidan, jonka otaksuin sopivan myös äidin makuun. Poitsulle olisi riittänyt pelkkä sellofaanipussi, joka päästi selvästi mielenkiintoisempaa ääntä kuin paketin sisältö. No, molemmille siis jotakin.


Onko muilla käytössä vastaavanlaista lahjakaappia? Semmoista, mihin hillotaan kauniita asioita uusien vauvojen, synttäreiden, tupareiden ja muiden kinkereiden varalle? Olen todennut oikein toimivaksi konseptiksi. Usein lahjan hankinta jää viime tippaan ja toisinaan voi huokaista helpotuksesta, kun lahjakomeron syövereistä löytyy jokin juuri vastaanottajan näköinen paketti - kuten tässäkin tapauksessa.


This cute little boy is my new neighbor. I gave him this black & white shirt on our first date.

24 comments :

 1. Mulla on lahjakaappi! Ollut jo monia vuosia :)
  Siellä on mm. lakanoita muksuille (joskus ne ovat ihan törkeässä alessa!), keittiöpyyhkeitä, pieniä vaatteita / sukkia. Pyyhkeitä, pari Pentikin posliinikippoo... YM. Joskus vain on pakko ostaa kun halvalla saa!
  Vuosi sitten inventoin mun lahjakaapin, vanhimmat laitoin kiertoon Hopen joululahjakeräykseen ja tulikin varmaan 15 pakettia!
  Suosittelen lahjakaappia kaikille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuulostaa kattavalta lahjakaapilta! :) Ja hyvä idea tuo Hopen keräys, ihan ilman kaappiakin.

   Delete
 2. Multa ainakin löytyy tuollainen lahjajemma. On kyllä ihanaa, kun voi vain ottaa lahjan paketoitvaksi eikä tarvitse lähteä kauppoja kiertelemään. Toimii myös joulua ajatellen, omille tulee hankittua lahjoja pitkin vuotta ja hyödynnettyä alet ym.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä sama, joskus tulee vastaan niin jonkun tietyn tyypin näköinen juttu, että on pakko ostaa joululahjaksi vaikka kesän keskellä.

   Delete
 3. Ei löydy, mutta olisi kieltämättä usein helpotus, jos löytyisi. Suloinen paita ja vielä suloisempi lahjan saaja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen kyllä, ollut monesti niin superkätevä helpotus. :-) Saaja oli aivan ihana pieni poikanen.

   Delete
 4. Replies
  1. Peukku! :) Tää oliki näköjään melko tuttu juttu monelle!

   Delete
 5. Samoin.. Joskus sitä verottaa huisin kiltit omat lapset :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaa! Hah, totta, lasten kans kaappi voi saada vielä uusia käyttötarkoituksia.

   Delete
 6. Meillä oli ennen lahjajemma erityisesti lasten kaverisynttäreitä ajatellen. Toimi erittäin hyvin. Erityisen nautinnollista oli napata paketti jemmasta aina niissä salamalähdöissä, kun lapsi kuuli joltain kaveriltaan, että synttärit alkaa än yy tee nyt. Kutsukortit unohtuivat jatkuvasti repun pohjalle.

  Nyt lapset ovat jo niin isoja, ettei oikein uskalla ostella ennakkoon. Saattais olla niin last season -juttuja tarjolla, että lapset häpeisivät silmät päästään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo nuo isompien lasten lahjat onki hankalampia. Mun kaapista löytyy enimmäkseen aikuis- ja vauvapaketteja.

   Delete
 7. Tuo olisi kyllä hyvä! Tai no, on pieni lahjajemma. Ostanut esim. lastenkirjoja, joita voin sitten antaa omalle ipanalle, kun tuosta hiukan kasvaa (nyt vielä syödään kirjat). :) Mutta korttijemma löytyy! Kivoja kortteja kun ei aina ehdi/jaksa askarrella itse, niin helpottaa kummasti kun on valmiina. Saa vähän pikasuklaalevyynkin jotain ekstraa. ;) Tosin tällä hetkellä jemma on liian hyvässä piilossa..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo korttijemma löytyy täältä myös! Ihan loistava pelastus ollu monet kerrat. Saa viemisiin aina pienen persoonallisen lisän.

   Delete
 8. Mulla on kans lahjajemma. Tosin tuo kaipaisi päivitystä.. Ja jonkun paremman paikan. Mutta on kyllä kätevä! Muutamat synttärilahjat on sieltä kaiveltu jo tälle syksyä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No meitä lahjajemmareita tuntuukin olevan koko joukko! :))

   Delete
 9. Löytyy arkullinen sukkia, tummpuja, huiveja ja muita neuleita :) Siltä on useasti löytynyt kun tarve on ollu :) Mutta voisihan sinne muutakin lahjaksi sopivaa jemmata :)

  ReplyDelete
 10. Ei ole lahjakaappia täällä, mutta aivan loistava idea! Pelastaisi monet tuskan hetket, jota minun kohdalla tuntuu sattuvan ihan liian usein... Pitääpä siis ehkä alkaa perustaa sellaista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kokeileppa! Ja siihen vielä pieni korttijemma kaveriksi! :)

   Delete
 11. Nerokasta, Kaisa! Mä jätän aina lahjojen hankinnan viime tinkaan ja tuskastun lahjaostoksilla. Turvaudun lähes aina kukkiin ja skumppaan. Mähän siis tarvitsen lahjakaapin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin tarttet! Suosittelen erittäin lämpimästi! ...vaikka ei kukat ja kuoharikaan huono veto ole. :-)

   Delete
 12. This is so sweet of you. Now the baby has something very stylish to wear each day - honestly if I could have this very pretty piece of fashion in my size I would be happiest person on the planet. ;-)

  Love, Nina
  http://ninaitwanina.blogspot.co.at/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Nina! :-) Haha that is quite cool!

   Delete