-->

Pages

17/11/2014

ONE OF MY FAVORITE HOMES - VISIITILLÄ HUNAJAISESSA

hunajaista_olohuone4
Istuin viikonloppuna iltaa Hämeenlinnassa Hunajaista-blogin Riikan kokoonkutsuman noin 20-päisen naisporukan seurassa. Ennätin siinä intesiivisen papattamisen ja syöminkien ristipaineessa napata nämä muutamat sisustustunnelmat kameraan. Summa summarum. Riikan koti oli kaikkea sitä, mitä osasin ennalta odottaa: vaalea, mutta kotoinen; klassikoilla sisustettu, mutta silti persoonallinen; täynnä katseen liimaavia hauskoja yksityiskohtia.

hunajaista_olohuone2
hunajaista_olohuone
On se vaan hieno luonnossa, tuo Varpusen Susannan suunnittelema Jalpaikka-matto. Suuri himmeli oli puolestaan sen sortin tunnelmanluoja, jonka voisin kuvitella ripustavani meidänkin kattoon. Riikka oli löytänyt koristuksen valmiiksi punottuna markkinoilta - itsehän voisin olla niin kokeilunhaluinen, että lähtisin näpertämään härveliä omin käsin. Onko joku teistä tarttunut kyseiseen urakkaan? Kannattaako? Vaiko ostaa valmiina?

hunajaista_olohuone5
hunajaista_olohuone6
hunajaista_olohuone7
Kiitos järjestäjälle vielä tätäkin kautta, oli mukavaa päästä kylään!

I got an invitation to a home parties from Riikka who writes a beautiful Hunajaista blog. Her home totally met my expectations: it was bright, but homely; decorated with classics, but still had lots of character and was full of interesting details.

Tsekkaa postaus uuden blogin puolella: http://nohomewithoutyou.com
Automaattiohjaukset käynnistyvät tällä viikolla.

5 comments :

 1. Ihanalta näyttää Riikan koti sinunkin kuvaamana. Blogi tapaamiset ovat aivan huippuja -ihania ihmisiä on vaikka kuinka blogien takana.
  Mukavaa viikkoa.

  ReplyDelete
 2. Riikan kodissa on kyllä paljon kivoja yksityiskohtia, joita katella. Himmelin teko polttelee täälläkin. Jos johonkin syntyy himmeli - paja, niin mukana ollaan!

  ReplyDelete
 3. Tää koti on kyllä ihan älyttömän kaunis kaikissa kuvissa.

  ReplyDelete
 4. Ihanat kuvat olet saanut napattua! <3 kiitos että tulit!

  ReplyDelete
 5. Kauniita kuvia kauniista kodista. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  ReplyDelete